Skip to main content

Δ. Κουτσούμπας: Να μην γίνουν οι επιθέσεις στο Παρίσι άλλοθι για ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι «δεν πρέπει να αποτελέσουν άλλοθι για ένταση του κλίματος ξενοφοβίας και ρατσισμού εξαιτίας του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος που βιώνει σήμερα και η Ελλάδα», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Πρόσθεσε επίσης πως «το δράμα που βιώνει αυτές τις μέρες ο γαλλικός λαός εξαιτίας των εγκληματικών, δολοφονικών επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους στο Παρίσι, καθώς και η αλληλεγγύη που έχει εκφράσει και το Κόμμα μας και όλος ο ελληνικός λαός απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων, δεν πρέπει να αποτελέσει σε καμιά περίπτωση το άλλοθι για νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή, το άλλοθι για νέα μέτρα καταστολής ενάντια στα δικαιώματα των λαών της Ευρώπης και μάλιστα με τη χρησιμοποίηση των ενόπλων δυνάμεων των χωρών».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.