Skip to main content

ΚΚΕ: Επιβράβευση των αθλιοτήτων της Χρυσής Αυγής η στάση του Γ. Στύλιου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για κακοήθη φραστική επίθεση του Γ. Στύλιου στη Λ. Κανέλλη κάνει λόγο η Κ.Ο. του ΚΚΕ και καλεί την κυβέρνηση να τοποθετηθεί δημόσια επί του επεισοδίου που εκτυλίχθηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, ο υφυπουργός Παιδείας «κατέφυγε  -σε πρωτοφανή για τα αστικά κοινοβουλευτικά ήθη- σε κακοήθη φραστική επίθεση» στην κ. Κανέλλη.

«Η απαράδεκτη αυτή στάση, που επιβραβεύει τις αθλιότητες της Χρυσής Αυγής, αφήνει έκθετη την κυβέρνηση, η οποία έχει ευθύνη να τοποθετηθεί δημόσια», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.