Skip to main content

ΚΙΝΑΛ για ανασχηματισμό: Ομολογία πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης στα μεγάλα θέματα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

“Ομολογία πλήρους αποτυχίας της Κυβέρνησης στα μεγάλα θέματα της πανδημίας και της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών, αποτελεί ο σημερινός ανασχηματισμός”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής. 

“Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με εμφανή τρόπο τη στροφή προς τα δεξιά. Η παρουσία των κ.κ. Βορίδη-Γεωργιάδη-Πλεύρη σε σημαντικές θέσεις Υπουργών, καταρρίπτει τον «μύθο» περί κεντρώας πολιτικής”, προσθέτει. 

“Το μόνο άνοιγμα που έγινε είναι προς την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς εν όψει των ερχόμενων εκλογών. Αντί για επανεκκίνηση όπισθεν ολοταχώς”, καταλήγει. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.