Skip to main content

Όμιλος Τσάκου: Συνεργασία Μαρίας Σάκκαρη και νερών ΑρρένΑ

Η εταιρεία στοχεύει να διευρύνει τα μερίδιά της, ενώ επενδύει δυναμικά και σε νέα προϊόντα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Πρόσω ολοταχώς» σε όλα τα επίπεδα βάζει η εταιρεία Νερά Πηγών Γράμμου ΑΕ, παραγωγός του φυσικού μεταλλικού νερού ΑρρένΑ, συμφερόντων του ναυτιλιακού ομίλου Τσάκου.

Η εταιρεία, η οποία έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά φυσικού μεταλλικού νερού, πέραν των επενδύσεων που ήδη έχει σε εξέλιξη, διευρύνει και το πρόγραμμα χορηγιών της.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο Μέγαρο Μακεδονία του ομίλου Τσάκου, ύστερα από πρωτοβουλία του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου της Tsakos Energy Navigation, δρ. Νίκου Τσάκου, παρουσιάστηκε η νέα συνεργασία της εταιρείας, με την πρωταθλήτρια αντισφαίρισης Μαρία Σάκκαρη.

Όπως δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, η συνεργασία με το φυσικό μεταλλικό ΑρρένΑ θα δώσει μεγάλη ώθηση και στα δύο μέρη, ενώ ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που της επιδεικνύει ο όμιλος.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σαρόγλου, αντιπρόεδρος της εταιρείας, αλλά και μέλος της διοίκησης του ομίλου Τσάκου, επεσήμανε ότι «η συνεργασία αυτή είναι μια σύμπραξη αξιών, φιλοσοφίας και κοινού οράματος. Η στήριξη του αθλητισμού και των ανθρώπων που εμπνέουν με το ήθος και τις επιδόσεις τους αποτελεί για την εταιρεία μας συνειδητή επιλογή».

Η εταιρεία στοχεύει να διευρύνει τα μερίδιά της, ενώ επενδύει δυναμικά και σε νέα προϊόντα.

Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της Νερά Πηγών Γράμμου, με βάση όσα έχουν γνωστοποιηθεί περιλαμβάνει τη δημιουργία γραμμής παραγωγής γυάλινης φιάλης και ανθρακούχου νερού, καθώς και την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Πευκόφυτο, εκτιμάται ότι προβλέπονται κεφάλαια περί τα 10 εκατ. ευρώ.

Πέρα από την εγχώρια αγορά, η εταιρεία «βάζει πλώρη» και για στοχευμένες εξαγωγές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, αλλά και στις ΗΠΑ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.