Skip to main content

Asso.subsea: Τελετή κοπής χάλυβα για το «Althea»

Το «Althea» αναμένεται να υψώσει την ελληνική σημαία το 2027

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια νέα εποχή ξεκινά για την ελληνική Asso.subsea, με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Αλέξανδρο Τζιωτάκη, καθώς ξεκίνησε επίσημα η κατασκευή του νέου DP-2 Cable Laying Vessel «Althea».

Η τελετή κοπής χάλυβα πραγματοποιήθηκε στα ναυπηγεία China Merchants Heavy Industry (CMHI) στο Σενζέν, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία επέκτασης του στόλου της εταιρείας.

Το «Althea» είναι σχεδιασμένο για τις ανάγκες της υπεράκτιας αγοράς αιολικής ενέργειας, με δυνατότητα εκτέλεσης σύνθετων έργων υποβρύχιας καλωδίωσης σε ρηχά και βαθιά ύδατα, ενώ ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής και αποτυπώνει τη δέσμευση της Asso.subsea στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την αξιοπιστία.

Η εταιρεία ευχαρίστησε θερμά την ομάδα της και τους συνεργάτες της.

Το «Althea» αναμένεται να υψώσει την ελληνική σημαία το 2027.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.