Skip to main content

Η Ελίνα Παπαγεωργίου επικεφαλής του Lloyd’s Register στην Ελλάδα

Eπικεφαλής του ελληνικού γραφείου τίθεται η Ελίνα Παπαγεωργίου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Vice President.

Την περαιτέρω ενδυνάμωση του γραφείου της Αθήνας ανακοίνωσε ο Lloyd’s Register (LR) με την προσθήκη στελεχών διεθνούς βεληνεκούς, επιβεβαιώνοντας την πλήρη αφοσίωσή του στην ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Eπικεφαλής του ελληνικού γραφείου τίθεται η Ελίνα Παπαγεωργίου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Vice President. Ταυτόχρονα, η Ελίνα διατηρεί τον ρόλο της ως Global Strategic Growth Director του LR, διοικώντας μια ισχυρή ομάδα στρατηγικής ανάπτυξης που εδρεύει στα σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα ανά τον κόσμο. Η Ελίνα διαθέτει πλούσια και διεθνή εμπειρία, μέσα από την 20ετή πορεία της στη ναυτιλία, αναλαμβάνοντας ποικίλους ρόλους σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η Ελίνα επιστρέφει στην Ελλάδα από την Αγγλία, όπου διατελούσε επικεφαλής του LR για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Ο Θεοδόσης Σταματέλλος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Global Technical Client Care Director, θα ηγείται της προσπάθειας του LR για παροχή τεχνικής αριστείας στο διεθνές δίκτυο του οργανισμού. Πρόκειται για ένα νέο ρόλο, ο οποίος με τη συνδρομή μιας παγκόσμιας ομάδας θα προσφέρει 24ωρη παροχή τεχνικής βοήθειας και καθοδήγησης στους πελάτες.

Η Ελίνα Παπαγεωργίου, Vice President του LR Ελλάδας, δήλωσε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω αυτή την εξαιρετικά σημαντική ευθύνη, ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου η ναυτιλία υφίσταται θεμελιώδεις αλλαγές. Δεσμεύομαι προσωπικά να ενισχύσω τη σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική ναυτιλία, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του Lloyd’s Register”.

Ο Lloyd’s Register είναι ένας διεθνής πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών στους τομείς της εφαρμοσμένης ναυτικής μηχανικής και τεχνολογίας. Πρόκειται για τον πρώτο νηογνώμονα παγκοσμίως, ο οποίος για πάνω από 260 χρόνια βελτιώνει την ασφάλεια των πλοίων.