Skip to main content

Θ. Βενιάμης: Το ΝΕΕ τίμησε για την προσφορά του τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Σε δηλώσεις του ο κ. Βενιάμης είπε ότι κατά τη διάρκεια της θητεία του πάλεψε για το καλό της ελληνικής ναυτιλίας ενώ ήρθε και σε σύγκρουση με υπουργούς.

Για την πολύτιμη προσφορά του στην ελληνική ναυτιλία, βραβεύτηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πλωτό Μουσείο Hellas Liberty  ενώ την τιμητική πλακέτα έδωσε ο πρόεδρος του Nαυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ΝΕΕ, δρ. Γιώργος Πατέρας πλαισιωμένος από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και την πρόεδρο της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού

Σε δηλώσεις του ο κ. Βενιάμης είπε ότι κατά τη διάρκεια της θητεία του πάλεψε για το καλό της ελληνικής ναυτιλίας ενώ ήρθε και σε σύγκρουση με υπουργούς. Μίλησε για την αγαστή συνεργασία του με το ναυτικό επιμελητήριο, ενώ ευχήθηκε η νέα πρόεδρος της ΕΕΕ Μελίνα Τραυλού να συνεχίσει το έργο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πάντα για το καλό της ναυτιλίας καθώς όπως επεσήμανε έχουμε να αντιμετωπίσουμε μπροστά μας δύσκολες καταστάσεις.

naftemporiki.gr