Skip to main content

Εξαγορά ναυλομεσιτικού οίκου με ελληνικό «άρωμα»

Στην εξαγορά της Anchor Shipbroking που εδρεύει στον Πειραιά προχωρά ο διεθνής ναυλομεσιτικός οίκος Simpson Spence Young. Η ομάδα της Anchor θα ενταχθεί στο τμήμα ξηρού φορτίου της SSY, που εδρεύει στο νέο γραφείο του οίκου που άνοιξε πρόσφατα στη Γλυφάδα. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εξαγοράς, η Anchor Shipbroking ειδικεύεται σε αγοραπωλησίες, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες στο διεθνές δίκτυο πελατών της.

Σύμφωνα με το κείμενο, η εξαγορά θα ενισχύσει τις υπηρεσίες αγοραπωλησιών της SSY και είναι τμήμα μακροπρόθεσμης επενδυτικής στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας με συνδυασμό νεότευκτων, μεταχειρισμένων, μακροπρόθεσμων ναυλώσεων και άλλων projects.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που διευρύνουμε την παρουσία μας διεθνώς σε θέματα αγοραπωλησιών, με την προσθήκη της ομάδας της Anchor. Η ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντική για τις δραστηριότητες αγοραπωλησιών και η Anchor θα μας βοηθήσει να παρέχουμε δυναμικές υπηρεσίες στους πελάτες μας» σχολίασε ο Toby English, επικεφαλής διεθνώς για αγοραπωλησίες στην SSY.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος ενός παγκόσμιου ηγέτη, με τον οποίο έχουμε ήδη μία εξαιρετική σχέση και εκτιμούμε ότι αυτή θα είναι μία εκπληκτική συνεργασία και για τις δύο εταιρείες» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Koulis Theodorakakos της Anchor Shipbroking.

naftemporiki.gr