Από την έντυπη έκδοση
Αίτηση προστασίας από τους πιστωτές (chapter 11) κατέθεσε η Aegean Marine Petroleum Network στο αρμόδιο Πτωχευτικό Δικαστήριο της Southern District της Νέας Υόρκης.
Η εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο εταιρεία προμήθειας ναυτιλιακών καυσίμων, μαζί με τις 74 θυγατρικές της προχώρησε στην κίνηση αυτή προκειμένου να υλοποιήσει ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης σε συνεργασία με την εταιρεία Mercuria, η οποία κατέχει ποσοστό 30% της Aegean Marine μετά τη σχετική συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον περασμένο Ιούλιο.
Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Mercuria, η Aegean ενισχύθηκε και με ανοιχτή πιστωτική γραμμή 1 δισ. δολαρίων, ενώ ενισχύει τη ρευστότητα της Aegean και με 30 εκατ. δολάρια.
Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












