Skip to main content

Ο Τραμπ «πρέπει να ντρέπεται», δήλωσε ο πρώην διευθυντής της CIA

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «πρέπει να ντρέπεται» διότι αποκάλεσε «πουλημένους» τους πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι κατέληξαν τον Ιανουάριο στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία αναμείχθηκε στις αμερικανικές εκλογές, δήλωσε ο πρώην διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν, την Κυριακή.

«Μας αποκάλεσε πουλημένους διότι προσπαθεί να απονομιμοποιήσει τα συμπεράσματα» των υπηρεσιών πληροφοριών, επισήμανε ο κ. Μπρέναν, μιλώντας στο CNN.

«Δεδομένης της πηγής των επικρίσεων, αντιλαμβάνομαι αυτήν την κριτική ως τιμή» συμπλήρωσε ο πρώην διευθυντής της CIA, τον οποίο είχε διορίσει ο προκάτοχος του κ. Τραμπ, Μπαράκ Ομπάμα.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.