Skip to main content

Βίντεο με τους δράστες της επίθεσης στο Ιράν δημοσίευσε το ISIS

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Βίντεο με τους άνδρες, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση εναντίον στρατιωτικής παρέλασης στο Ιράν, δημοσίευσε το πρακτορείο προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους «Amaq».

Σύμφωνα με τα δημοσιευθέντα πλάνα, δύο άνδρες συνομιλούν στα αραβικά για τον «ιερό πόλεμο», ενώ ένας τρίτος αφήνει να εννοηθεί ότι στόχος τους είναι οι Φρουροί της Επανάστασης.

Οι τρεις άνδρες βρίσκονται σε όχημα, το οποίο όπως αναφέρεται, κατευθύνεται προς το σημείο, όπου διαπράχθηκε η επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ευθύνη της τρομοκρατικής ενέργειας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 25 άτομα, διεκδικεί και μία τοπική αραβική εξτρεμιστική οργάνωση.

Από την πλευρά της, η Τεχεράνη έχει ισχυριστεί ότι η επίθεση οργανώθηκε από άνδρες που εκπαιδεύτηκαν σε χώρα του Κόλπου, με τη συνδρομή των ΗΠΑ.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.