Skip to main content

«Καλά στην υγεία τους» οι Έλληνες του Μεξικού

Καλά στην υγεία τους είναι τα μέλη της ελληνικής κοινότητας στην πόλη του Μεξικού, μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,1 Ρίχτερ. 

«Όλοι μας είμαστε καλά» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM η πρόεδρος της κοινότητας Γεωργία Μπουτσιάνη και πρόσθεσε: «Επικοινωνήσαμε με την πρεσβεία και με όλους τους Έλληνες […]. Μ’ αυτούς που επικοινωνήσαμε είναι όλοι καλά».

Ο σεισμός συνέπεσε με την 32η επέτειο του σεισμού που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς στην πρωτεύουσα του Μεξικού. «Χθες το πρωί είχαμε μια άσκηση για σεισμό γιατί είναι και τα 32 χρόνια μετά από εκείνον με τους 10.000 νεκρούς το ’85 και μετά από τρεις ώρες και δεκατέσσερα λεπτά έγινε ο σεισμός», ανέφερε η κ. Μπουτσιάνη.

«Αυτό που βλέπουμε είναι πώς να σώσουμε περισσότερο κόσμο γιατί έχουν μείνει ακόμα άτομα κάτω από τα συντρίμια. Επομένως αυτό είναι που προσπαθούν όλοι να κάνουν. Ο κόσμος βγήκε έξω να βοηθήσει» είπε η κ. Μπουτσιάνη.

Η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου (005217222549194), προκειμένου να την καλούν όσοι αναζητούν πληροφορίες για συγγενείς τους. 

Πηγή: ΑΜΠΕ