Skip to main content

Άραβες ηγέτες προς Τραμπ: Εμπόδιο για την περιφερειακή ειρήνη ο Νετανιάχου

EPA/JALAA MAREY / POOL

Σύμφωνα με ισραηλινό ρεπορτάζ, η θέση των Αράβων ηγετών έχει αρχίσει να «επηρεάζει» τη στάση του Αμερικανού προέδρου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Άραβες ηγέτες έχουν επισημάνει στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αποτελεί εμπόδιο για την περιφερειακή ειρήνη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα Kan, ο οποίος επικαλείται Άραβα διπλωμάτη που γνωρίζει το θέμα.

Το μήνυμα αυτό έχει τονιστεί σε πολλές συνομιλίες που είχε πρόσφατα ο Τραμπ με Άραβες ηγέτες και έχει αρχίσει να επηρεάζει τη στάση του Αμερικανού Προέδρου, υποστηρίζει ο διπλωμάτης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τραμπ απέφυγε να εκφράσει τη στήριξή του στον Νετανιάχου όταν ρωτήθηκε σχετικά σε πρόσφατες συνεντεύξεις, αν και εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό «ισχυρό πρωθυπουργό εν καιρώ πολέμου».

Πηγή: Times of Israel

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.