Skip to main content

Πέντε νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στην Τύρο του νοτίου Λιβάνου

REUTERS/Shir Torem

Το Ισραήλ δηλώνει ότι θα συνεχίσει τα πλήγματα παρά τις ιρανικές απειλές

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ισραηλινό πλήγμα στην πόλη της Τύρου στον νότιο Λίβανο σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους οκτώ, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

«Η επιδρομή του ισραηλινού εχθρού στην πόλη Τύρο, κοντά στο κέντρο του Ερυθρού Σταυρού, είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι και 8 να τραυματιστούν, εκ των οποίων τέσσερις ήταν διασώστες του Ερυθρού Σταυρού», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Ταυτόχρονα το Ισραήλ δηλώνει ότι θα συνεχίσει τα πλήγματα παρά τις ιρανικές απειλές, ότι θα επιτεθεί στο Ισραήλ εάν δεν σταματήσει τα πλήγματα στον Λίβανο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.