Μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα σε κτίριο στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους κι άλλοι τρεις να τραυματιστούν, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών δικτύων.
Σε βίντεο που μεταδίδουν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης καταγράφεται η στιγμή που το Embraer EMB-721C χάνει ύψος και συντρίβεται σε πολυκατοικία στη συνοικία Σιλβέιρα του Μπέλο Οριζόντε.
A single-engine light aircraft crashed into a residential building in Brazil’s Northeast Region of Belo Horizonte on Monday.
The aircraft left Pampulha Airport, also in the capital of Minas Gerais.
Initial information from the Fire Department says that there were four… pic.twitter.com/NuRD4Bgces
— Breaking Aviation News & Videos (@aviationbrk) May 4, 2026
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του G1, ο πιλότος του Embraer ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου στο αεροδρόμιο της Παμπούλια, από όπου είχε απογειωθεί το αεροσκάφος, πως αντιμετώπιζε μηχανική βλάβη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, με πληροφορίες από G1
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












