Skip to main content

Βανς: «Ανυπόμονος» ο Τραμπ να συνάψει συμφωνία, διαφορετικά θα πλήξει τις υποδομές

REUTERS/Jonathan Drake

Το «μήνυμα» που έστειλε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μέσω των «ενδιάμεσων» συνομιλητών μεταξύ ΗΠΑ - Ιράν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

 «Ανυπόμονος» να επιτευχθεί συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου, είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως υποστήριξε, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNN, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς μιλώντας στους ενδιάμεσους συνομιλητές μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν.

Ο Βανς, ο οποίος έχει αναλάβει έναν νέο εξέχοντα ρόλο στη διαπραγμάτευση για τον τερματισμό της σύγκρουσης, μίλησε με εκπροσώπους των χωρών που μεσολαβούν – στις οποίες περιλαμβάνονται το Πακιστάν και η Τουρκία

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ παρέδωσε ένα «αυστηρό μήνυμα» προς το Ιράν: ότι θα υπάρξουν εκτεταμένες κυρώσεις στις υποδομές του Ιράν «εκτός αν οι Ιρανοί κάνουν συμφωνία», ανέφερε η πηγή.

Ο Τραμπ έχει απειλήσει να στοχοποιήσει μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και εγκαταστάσεις αφαλάτωσης νερού στο Ιράν, εάν η χώρα δεν συμφωνήσει να επιτρέψει στα πετρελαιοφόρα να περνούν από τα Στενά του Ορμούζ.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο livebog του naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.