Επιμένει ο Ντόναλντ Τραμπ στη σύμπηξη μιας διεθνούς ναυτικής συμμαχίας με σκοπό τη διατήρησης ασφαλούς ναυσιπλοϊας στα Στενά του Ορμούζ.
Λιγες ώρες μετά από σχετική ανάρτησή του, επανήλθε με δεύτερη, στην οποία αναφέρει:
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν νικήσει και έχουν αποδεκατίσει ολοκληρωτικά το Ιράν, τόσο στρατιωτικά, όσο και οικονομικά και με κάθε άλλο τρόπο, αλλά οι χώρες του κόσμου που λαμβάνουν πετρέλαιο μέσω του στενού του Ορμούζ πρέπει να φροντίσουν για αυτό το πέρασμα, και εμείς θα βοηθήσουμε — ΠΟΛΥ! Οι ΗΠΑ θα συντονιστούν επίσης με αυτές τις χώρες, ώστε όλα να πάνε γρήγορα, ομαλά και καλά. Αυτό θα έπρεπε πάντα να ήταν μια ομαδική προσπάθεια, και τώρα θα είναι — Θα φέρει τον κόσμο κοντά προς την Αρμονία, την Ασφάλεια και την Αιώνια Ειρήνη! Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ.

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












