Skip to main content

Ρωσία: 2 νεκροί από έκρηξη σε στρατιωτική βάση

EPA/ARKADY BUDNITSKY (φωτ. αρχείου)

Η έκρηξη συνέβη σε κτίριο της στρατιωτικής αστυνομίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε έκρηξη σε στρατιωτική βάση στην πόλη Σερτόλοβο της ρωσικής περιφέρειας του Λένινγκραντ, όπως μετέδωσε το κανάλι Mash στο Telegram.

Ο κυβερνήτης Αλεξάντερ Ντροτζένκο δήλωσε ότι η έκρηξη συνέβη σε κτίριο της στρατιωτικής αστυνομίας, χωρίς να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Έδωσα οδηγίες στις δυνάμεις ασφαλείας να βοηθήσουν τον στρατό να απομακρύνει τα χαλάσματα και να διασώσουν αυτούς που τραυματίστηκαν στην κατάρρευση κτιρίου της στρατιωτικής αστυνομίας στην περιοχή της στρατιωτικής μονάδας στο Σερτόλοβο», δήλωσε ο Ντροτζένκο.

Αναφορές για αγνοουμένους

Σύμφωνα με το Mash, τέσσερις άνθρωποι ενδέχεται να βρίσκονται κάτω από τα χαλάσματα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.