Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ για την αναδημοσίευση ρατσιστικού βίντεο κατά του ζεύγους Ομπάμα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση του ρατσιστικού βίντεο, όπου εμφανίζει τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα σαν πιθήκους στην διαδικτυακή του πλατφόρμα Truth Social.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους εάν θα ζητήσει συγγνώμη, ο Τραμπ απάντησε: «Όχι δεν έκανα κάποιο λάθος». Δήλωσε ότι είχε παρακολουθήσει μόνο την αρχή του βίντεο και θεώρησε ότι υπάρχει κάτι στο τέλος «που δεν αρέσει στον κόσμο». «Ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά δεν το είδα», πρόσθεσε ο Τραμπ. Τ
Ερωτηθείς εάν καταδικάζει τα ρατσιστικά κομμάτια του βίντεο, ο Τραμπ απάντησε «Φυσικά και ναι».
Ο Λευκός Οίκος απέδωσε σε «λάθος ενός υπαλλήλου» την ανάρτηση του ρατσιστικού βίντεο, το οποίο πλέον αποσύρθηκε.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuter
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












