Skip to main content

Βενεζουέλα: Ο Στάρμερ αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της Βρετανίας

James Manning/Pool via REUTERS

«Να είμαι απόλυτα σαφής ότι δεν είχαμε εμπλοκή. Θέλω να μιλήσω με τον Τραμπ»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε ότι η χώρα του δεν είχε εμπλοκή στις επιθέσεις των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και τόνισε ότι θέλει να μιλήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για να λάβει γνώση όλων γεγονότων.

«Θέλω πρώτα να εξακριβώσω τα γεγονότα. Θέλω να μιλήσω με τον Πρόεδρο Τραμπ. Θέλω να μιλήσω με συμμάχους. Να είμαι απόλυτα σαφής ότι δεν είχαμε εμπλοκή… και πάντα λέω και πιστεύω ότι πρέπει όλοι να τηρούμε το διεθνές δίκαιο», τόνισε ο Στάρμερ σε δήλωσή του προς βρετανικά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα.

Για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.