Skip to main content

Ινδονησία: Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο – Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

X/ News.Az

Το όχημα πήρε στροφή με «αρκετά υψηλή» ταχύτητα προτού πέσει πάνω σε μπαριέρα ασφαλείας και ανατραπεί

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της νήσου της Ιάβας, στην Ινδονησία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 16 άνθρωποι.

Το όχημα δημόσιας χρήσης, που είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα Τζακάρτα και κατευθυνόταν στη Γιογκιακάρτα, πήρε στροφή με «αρκετά υψηλή» ταχύτητα προτού πέσει πάνω σε μπαριέρα ασφαλείας και ανατραπεί, εξήγησε σε ανακοίνωσή του ο Μπουντιόνο, επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 34 άτομα.

Κατά το τροχαίο, τραυματίστηκαν επίσης πολλοί άλλοι. Σύμφωνα με τον επικεφαλής διασωστικής υπηρεσία, Μπουντιόνο, τραυματίστηκαν 18 άτομα, εκ των οποίων τα πέντε  νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και τα 13 σε σοβαρή.

Τα τροχαία είναι τραγικά συχνά στην Ινδονησία, όπου πολλά οχήματα είναι πεπαλαιωμένα και ελλιπώς συντηρημένα και οι κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας δεν τηρούνται πάντα. Το 2019, τουλάχιστον 35 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στη νήσο Σουμάτρα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.