Skip to main content

ΥΠΕΞ Κύπρου: Εντελώς απαράδεκτη η ισραηλινή επίθεση στο Κατάρ

Shutterstock

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Η ισραηλινή επίθεση, κατά παράβαση της κυριαρχίας του Κατάρ, είναι εντελώς απαράδεκτη», τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση. Παρ’ όλα αυτά, ενέργειες που παραβιάζουν την εδαφική ακεραιότητα του Κατάρ θέτουν σε κίνδυνο την περιφερειακή ειρήνη και ασφάλεια και είναι απαράδεκτες βάσει του διεθνούς δικαίου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Η Κύπρος επαναλαμβάνει κατηγορηματικά την έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός, την απελευθέρωση όλων των ομήρων και μια μαζική αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους αμάχους στη Γάζα», προσθέτει η ανακοίνωση του κυπριακού ΥΠΕΞ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.