Skip to main content

Πλημμύρες στο Χίλο της Χαβάης καθώς τα κύματα του τσουνάμι φτάνουν στις ακτές (βίντεο)

Οι αρχές παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, ενώ οι κάτοικοι έχουν ήδη λάβει εντολές εκκένωσης από τις παράκτιες ζώνες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πλημμυρικά φαινόμενα σημειώνονται στην πόλη Χίλο, στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης, καθώς τα κύματα του τσουνάμι που προκλήθηκαν από τον σεισμό των 8,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Καμτσάτκα έφτασαν στις ακτές του νησιωτικού συμπλέγματος.

Οι αρχές παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, ενώ οι κάτοικοι έχουν ήδη λάβει εντολές εκκένωσης από τις παράκτιες ζώνες. Το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και καταγράφονται συνεχώς νέες αναφορές για ζημιές και επικίνδυνα ρεύματα στην ευρύτερη περιοχή.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο liveblog της Ναυτεμπορικής.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.