Skip to main content

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή του σεισμού live στο CNN Turk (βίντεο)

Φωτ. EPA/ERDEM SAHIN

Προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της η παρουσιάστρια

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Viral έχει γίνει βίντεο με τη δημοσιογράφου του CNN Turk, η οποία παρουσίαζε εκπομπή την ώρα του σεισμού των 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη.

Η παρουσιάστρια φαίνεται αρχικά να αιφνιδιάζεται, να κρατάει το γραφείο και έντρομη να ενημερώνει τον κόσμο ότι γίνεται σεισμός.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 6,2 Ρίχτερ και μικρό εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το επίκεντρό του ήταν περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κωνσταντινούπολης στη Θάλασσα του Μαρμαρά.

Ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγέθους 5,3 Ρίχτερ. Η υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών και εκτάκτων αναγκών κάλεσε τους κατοίκους να μείνουν μακριά από τα κτίρια, αν και για την ώρα τουλάχιστον δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.