Skip to main content

Ο Τραμπ απειλεί τη Μόσχα με δασμούς, φόρους και κυρώσεις αν δεν υπάρξει συμφωνία για τέλος του πολέμου

REUTERS

Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε ποιές είναι οι άλλες χωρες που θεωρεί ότι συμμετέχουν στον πόλεμο.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Αμερικανός Πρόεδρος απείλησε την Τετάρτη τη Ρωσία και άλλες «συμμετέχουσες χώρες» (στον πόλεμο) με φόρους, δασμούς και κυρώσεις εάν δεν επιτυχθεί σύντομα μια συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

«Χωρίς συμφωνία», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social, «δεν θα έχω άλλη επιλογή παρά να επιβάλω υψηλούς φόρους, δασμούς και κυρώσεις σε οτιδήποτε πωλείται από τη Ρωσία στις ΗΠΑ».

Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε ποιές είναι οι άλλες χωρες που θεωρεί ότι συμμετέχουν στον πόλεμο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.