Skip to main content

Συνάντηση του πρωθυπουργού του Κατάρ με τη Χαμάς μετά από απαίτηση της τελευταίας στιγμής για αλλαγές στη συμφωνία

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής απαιτεί η ισλαμιστική οργάνωση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πηγή που συμμετείχε στις συνομιλίες για τη Γάζα ανάφερε στο Reuters ότι ο πρωθυπουργός του Κατάρ Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ-Θανί συνάντησε εκπροσώπους της Χαμάς στο γραφείο του για μια τελική ώθηση προς μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και απελευθέρωσης ομήρων.

Η αναφορά έρχεται αφότου ένας Ισραηλινός αξιωματούχος είπε ότι η Χαμάς είχε εισαγάγει νέα αιτήματα σχετικά με τον λεγόμενο Διάδρομο της Φιλαδέλφειας κατά μήκος των συνόρων Γάζας-Αιγύπτου.

Πηγή: Times of Israel 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.