Skip to main content

Συρία: 7 νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ κοντά στη Δαμασκό

REUTERS/Violeta Santos Moura/ File Photo Φωτ. αρχείου.

Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται γυναίκες και παιδιά, ενώ 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Συρίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επτά άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινό πλήγμα σε κτίριο κατοικιών στη συνοικία Σαγέντα Ζαϊνάμπ, νότια της Δαμασκού, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Συρίας.

Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται γυναίκες και παιδιά, ενώ 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Συρίας.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων έκανε λόγο για επτά νεκρούς και 14 τραυματίες από το ισραηλινό πλήγμα στη Δαμασκό.

Κανένα σχόλιο από το Ισραήλ

Επί του παρόντος, το Ισραήλ δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Την περασμένη εβδομάδα, το Ισραήλ είχε ανακοινώσει ότι η Πολεμική Αεροπορία του είχε πλήξει στην ίδια περιοχή θέσεις των υπηρεσιών πληροφοριών της Χεζμπολάχ.

Η Σαγέντα Ζαϊνάμπ, που θεωρείται προπύργιο της Χεζμπολάχ, είχε γίνει στόχος και σε προηγούμενες επιδρομές.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.