Υστερα από σιωπή πολλών ωρών, η Καμάλα Χάρις τηλεφώνησε στον Ντόναλντ Τραμπ για να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, σύνφωνα με όσα δήλωσαν δύο συνεργάτες της Αντιπροέδροου.
Η Χάρις, η οποία πρόκειται να προχωρήσει και σε δημόσια τοοποθέτηση αργότερα μέσα στην ημέρα, «συζήτησε επίσης τη σημασία της ειρηνικής μεταβίβασης της εξουσίας και της ανάγκης ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι πρόεδρος όλων των Αμερικανών», σύμφωνα με όσα δήλωσε ανώτερος συνεργάτης της Αντιπροέδρου.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα το Reuters, και ο Πρόεδρος Μπάιντεν αναμένεται να προχωρήσει σε σχόλια εντός της ημέρας.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












