Skip to main content

LIVE: Το Ισραήλ επέλεξε τον τρόπο επίθεσης στο Ιράν – «Θα τους αφήσουμε να αγωνιούν»

F-15 Eagle σε ισραηλινή βάση/ IDF via Reuters

Κυρώσεις ετοιμάζουν κατά του Ιράν, Ε.Ε. και ΗΠΑ - Συνεχής ενημέρωση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Ισραήλ έχει το Ιράν στην αναμονή και το Ιράν απειλεί εκ νέου. Η κυβέρνηση Νετανιάχου έχει εξετάσει 4 επιλογές για το πού και πώς θα χτυπήσει . Μεταξύ αυτών ένα χτύπημα στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, αλλά και μία ευρείας κλίμακας κυβερνο- επίθεση, που θα προκαλούσε σοβαρή ζημιά σε κρίσιμες υποδομές της Τεχεράνης.

Στη χθεσινή, τρίτη διαδοχική, συνεδρίαση του Πολεμικού Συμβουλίου, υπήρξε τελικά συμφωνία για τον ακριβή στόχο της επίθεσης, μετέδωσαν ισραηλινά μέσα. Ωστόσο το πότε θα έρθει η επίθεση παραμένει ανοιχτό. «Θα τους αφήσουμε να αγωνιούν» σχολίασαν ισραηλινές πηγές.

Την ίδια ώρα τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Τεχεράνης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.