Skip to main content

Κέιτ Μίντλετον: Η απάντησή της μετά τη «διαμάχη» με τη φωτογραφία

INSTAGRAM/princeandprincessofwales/

Η Κέιτ Μίντλετον «σπάει» τη σιωπή της για τη διαμάχη με τη φωτογραφία της «Γιορτής της Μητέρας»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε σχετικά με το σκάνδαλο, το οποίο έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία φωτογραφιών»

Σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέφερε «Όπως πολλές ερασιτεχνικές φωτογραφίες, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον

Το Παλάτι βρέθηκε σήμερα αντιμέτωπο με ερωτήματα μετά την απόσυρση της φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζεται η Κέιτ Μίντλετον με τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις, από τα πρακτορεία Reuters, AP, Getty και AFP.

Η φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε χθες το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, φέρεται να τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, μέλη του κοινού τους, έσπευσαν να επισημάνουν μια σειρά από «λάθη» στην εικόνα, η οποία φαινόταν να έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία.

Μεταξύ αυτών ήταν το θολό μανίκι της πριγκίπισσας Σάρλοτ και η παραμορφωμένη φούστα – και το γεγονός ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φορούσε τη βέρα ή τη βέρα της.

Και ενώ η εικόνα μπορεί να βρίσκεται ακόμη στην επίσημη σελίδα του Παλατιού στο Instagram, έχει πλέον αποσυρθεί από πολλά επαγγελματικά πρακτορεία.

Με πληροφορίες από tatler.com