Skip to main content

Σκουλήκια προσγειώθηκαν στο κεφάλι επιβάτη εν ώρα πτήσης

REUTERS/Mike Segar

Τα δεδομένα από τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware δείχνουν ότι η πτήση 133 πέρασε μόλις μία ώρα και 49 λεπτά στον αέρα

Πίσω στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ αναγκάστηκε να γυρίσει αεροπλάνο της Delta Air Lines που είχε προορισμό το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, καθώς σκουλήκια έπεσαν πάνω σε έναν επιβάτη από έναν κάδο.

«Είχε φρικάρει. Απλώς προσπαθούσε να καταπολεμήσει αυτά τα σκουλήκια. … Δεν ξέρω πραγματικά τι περνούσε από το μυαλό μου. Προσπαθούσα να το επεξεργαστώ – η αηδία είναι ένα πράγμα φυσικά. Έπρεπε να περιμένουμε εκεί για να έρθει πραγματικά βοήθεια», είπε ο Schotte, ένας από τους επιβάτες που είδαν το περιστατικό.

Ο Schotte είπε ότι το πλήρωμα πτήσης τελικά εντόπισε τα σκουλήκια στην τσάντα ενός επιβάτη, που περιείχε σάπια ψάρια τυλιγμένα σε εφημερίδα.

Η τσάντα μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και ανακοινώθηκε ότι γυρίζει στο Άμστερνταμ.

Τα δεδομένα από τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware δείχνουν ότι η πτήση 133 πέρασε μόλις μία ώρα και 49 λεπτά στον αέρα.

Η Delta Air Lines επιβεβαίωσε στο CNN ότι η πτήση έπρεπε να γυρίσει, αλλά δεν απάντησε σε ερωτήσεις ειδικά για τα σκουλήκια.