Skip to main content

Boeing: Πανικός για επιβάτη που είδε κολλητική ταινία στο φτερό αεροπλάνου – Τι ήταν

Η απάντηση της εταιρείας

Ένας επιβάτης αεροπλάνου υπέστη σοκ ενώ βρισκόταν στα 30.000 πόδια , όταν παρατήρησε μια ασημένια  ταινία κολλημένη στο φτερό του αεροπλάνου.

Ο Ντέιβιντ Πάρκερ πετούσε από το Μάντσεστερ προς την Γκόα με ένα Boeing 787, όταν είδε το ασυνήθιστο θέαμα από το παράθυρο.

Ο έκπληκτος ταξιδιώτης παρατήρησε μια «αυτοκόλλητη ταινία», η οποία ήταν κολλημένη σε όλο το φτερό, και Η οποία άρχισε να ξεκολλάει καθώς το ταξίδι συνεχιζόταν.

«Άρχισε να ξεκολλάει κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σκέφτηκα τι στο διάολο; Έχω πετάξει σε όλο τον κόσμο, αλλά ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Το είπα στην αρραβωνιαστικιά μου “Μακάρι να μην μου το είχες δείξει ” μου είπε τρομαγμένη»

Στην απάντησή της  η Boeing υποστήριξε ότι επρόκειτο για speed tate – ταινία αλουμινίου που χρησιμοποιείται ως προσωρινή λύση για μικροεπισκευές, σε αεροσκάφη και αγωνιστικά αυτοκίνητα – και ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τη δομική ακεραιότητα του αεροσκάφους.

«Είναι ένα εγκεκριμένο υλικό  από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) για ορισμένες προσωρινές διορθώσεις. Η δομική ακεραιότητα του αεροπλάνου παραμένει ανέπαφη» είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Η τελευταία ευκαιρία της Boeing» λέει ο επικεφαλής της Emirates

«Ορισμένα 787 αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα με την βαφή. Κατανοούμε τη σημασία της άψογης εμφάνισης των προϊόντων μας. Εργαζόμαστε για την πιστοποίηση ενός νέου επιχρίσματος, αλλά εντωμεταξύ οι συνιστώμενες ενδιάμεσες λύσεις, συνίστανται στη χρήση προσωρινής επισκευής με speed tate, ή τοπική επιδιόρθωση της βαφής και φρεσκάρισμα» πρόσθεσε.

Η ιστορία με την ταινία ήταν το τελευταίο επεισόδιο του θρίλερ, που αφορά  διάφορα ζητήματα ασφαλείας που έχουν προκύψει τον τελευταίο καρό, με τα MAX 737 της εταιρείας»

naftemporiki.gr