Skip to main content

Τουρκία: 33 συλλήψεις για κατασκοπεία υπέρ της Μοσάντ

Φωτ. αρχείου

Καταζητούνται ακόμη 13 ύποπτοι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Υπό κράτηση τέθηκαν στην Τουρκία 33 άτομα, ως ύποπτα για διενέργεια κατασκοπείας για λογαριασμό της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ, όπως μετέδωσε το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Κατά την ίδια πηγή, καταζητούνται ακόμη 13 ύποπτοι.

Το Anadolu μετέδωσε ότι η αστυνομία πραγματοποίησε ταυτόχρονα επιδρομές σε 57 τοποθεσίες σε οκτώ επαρχίες στο πλαίσιο έρευνας που άρχισε από το γραφείο αντιτρομοκρατίας της εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης.

Χωρίς να επικαλείται πηγές, το πρακτορείο μετέδωσε ότι οι ύποπτοι πιστεύεται ότι είχαν στόχο να εντοπίσουν, να παρακολουθήσουν και να απαγάγουν ξένους υπηκόους που ζουν στην Τουρκία στο πλαίσιο επιχειρήσεων «διεθνούς κατασκοπείας».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.