Skip to main content

Επικοινωνία Νετανιάχου- Πούτιν: Δυσαρέσκεια για τις «θέσεις κατά του Ισραήλ» που υιοθέτησε η Μόσχα στον ΟΗΕ

Έντονη αποδοκιμασία Νετανιάχου για την «επικίνδυνη» συνεργασία της Ρωσίας με το Ιράν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. Κατά την συνομιλία τους, ο Νετανιάχου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για «τις θέσεις κατά του Ισραήλ» που έχουν υιοθετηθεί από τους απεσταλμένους της Μόσχας στον ΟΗΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ισραήλ.

Η Ρωσία υποστήριξε μία απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για μία ειρήνευση στη Γάζα, κατά της οποίας άσκησαν βέτο οι ΗΠΑ την Παρασκευή.

Μιλώντας στον Πούτιν, ο Νετανιάχου εξέφρασε επίσης «την έντονη αποδοκιμασία του» για την «επικίνδυνη» συνεργασία της Ρωσίας με το Ιράν, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του Ισραήλ.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.