Ένα 6χρονο αγόρι από την Παλαιστίνη και την Αμερική μαχαιρώθηκε θανάσιμα το Σάββατο στο Πλέινφιλντ του Ιλινόις, ενώ η μητέρα του τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ABC. Η τοπική αστυνομία ότι έγιναν στόχος λόγω της μουσουλμανικής τους ταυτότητας και του τρέχοντος πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Will, ο 71χρονος ύποπτος, ο οποίος ήταν ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας, τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Ο καθένας τους υπέστη αρκετές δεκάδες μαχαιριές στο στήθος, τον κορμό και τα χέρια τους. Το παιδί, το οποίο μαχαιρώθηκε 26 φορές, πέθανε μετά τη μεταφορά του σε τοπικό νοσοκομείο. Η μητέρα αναμένεται να επιζήσει.
Σύμφωνα με το Συμβούλιο Αμερικανοϊσλαμικών Σχέσεων, τη μεγαλύτερη οργάνωση υπεράσπισης των μουσουλμάνων της Αμερικής, ο ύποπτος προσπάθησε να την πνίξει ενώ φώναζε «εσείς οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε»!
Με πληροφορίες από AlJazeera
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












