Skip to main content

Ρωσία: Κάλεσε για εξηγήσεις τον πρεσβευτή της Μολδαβίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον πρεσβευτή της Μολδαβίας κάλεσε για εξηγήσεις το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξαιτίας της απέλασης στις 13 Σεπτεμβρίου του επικεφαλής του παραρτήματος που διατηρούσε στη Μολδαβία το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Ο μολδαβός πρεσβευτής ενημερώθηκε πως «απαγορεύτηκε η είσοδος στη Ρωσία σε ορισμένα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου και των δικαιωμάτων ρώσων δημοσιογράφων στη Μολδαβία, καθώς και στην υποκίνηση αντιρωσικών αισθημάτων».

Στην ανακοίνωση του υπουργείου δεν κατονομάζονται τα πρόσωπα στα οποία απαγορεύτηκε η είσοδος στη Ρωσία.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.