Skip to main content

ΗΠΑ: Αγωγή κατά του Ρούντι Τζουλιάνι για σεξουαλική παρενόχληση

Η ενάγουσα ανέφερε ότι έχει κρατήσει ηχητικά ντοκουμέντα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση κατέθεσε εις βάρος του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, μία πρώην εργαζόμενή του.

Βάσει της αγωγής, ο Τζουλιάνι έκανε ανάρμοστα σχόλια και ανάγκασε τη γυναίκα σε σεξουαλικές πράξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου που εκείνη εργαζόταν για εκείνον, από τον Ιανουάριο του 2019 ως τον Ιανουάριο του 2021.

Η ενάγουσα ανέφερε ότι έχει κρατήσει ηχητικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το πρώην αφεντικό της την παρενοχλούσε και ζητεί 10 εκατ. δολάρια για μη καταβολή δεδουλευμένων και βλάβη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, ένας από τους δικηγόρους του Τζουλιάνι τόνισε ότι πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που περιέχονται στην αγωγή.

Με πληροφορίες από AFP

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.