Skip to main content

ΗΠΑ: 14χρονη δέχτηκε πυρά την ώρα που έπαιζε κρυφτό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα 14χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με «μη απειλητικά για τη ζωή τραύματα», ανέφερε η υπηρεσία.

Οι αρχές της νοτιοδυτικής Λουιζιάνα απήγγειλαν κατηγορίες σε έναν 58χρονο άνδρα σε σχέση με τους πυροβολισμούς εναντίον μιας ομάδας ανηλίκων που έπαιζαν κρυφτό, μία εκ των οποίων τραυματίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς την Κυριακή στη μικρή πόλη Σταρκς της Λουιζιάνα, κοντά στα σύνορα της πολιτείας του Τέξας.

Οι αρχές αναφέρουν ότι μια ομάδα ανηλίκων «έπαιζαν κρυφτό στην περιοχή και κρύβονταν στην ιδιοκτησία του γείτονα», όταν ο David V. Doyle πυροβόλησε με το όπλο του.

Ο Doyle δήλωσε ότι «παρατήρησε σκιές έξω από το σπίτι του, οπότε μπήκε μέσα και ανέσυρε το όπλο του. Στη συνέχεια ενημέρωσε τους ντετέκτιβ ότι πήγε ξανά έξω και παρατήρησε ανθρώπους να τρέχουν μακριά από την ιδιοκτησία του, οπότε άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κοινότητας Calcasieu Parish.

Ένα 14χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με «μη απειλητικά για τη ζωή τραύματα», ανέφερε η υπηρεσία.

Η περιοχή όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί είναι ένας αδιέξοδος δρόμος με τρεις μόνο κατοίκους: Τον Ντόιλ, την οικογένεια του θύματος και έναν συγγενή της οικογένειας του θύματος, μετέδωσε ο συνεργάτης του CNN, KPLC.

Στον Doyle απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη- τέσσερις κατηγορίες για βαριά επίθεση με πυροβόλο όπλο- και παράνομη απόρριψη πυροβόλου όπλου, ανέφερε το τμήμα.

naftemporiki.gr