Skip to main content

Ρωσία: Εκτροχιάστηκε εμπορευματική αμαξοστοιχία

Twitter

Η σιδηροδρομική γραμμή αποκλείστηκε προσωρινά, έως ότου απομακρυνθούν τα βαγόνια.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία εκτροχιάστηκε μια εμπορευματική αμαξοστοιχία με περίπου 20 βαγόνια, χωρίς ωστόσο, να υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Ο περιφερειάρχης του Μπριάνσκ ανέφερε πως πυροδοτήθηκε «εκρηκτικός μηχανισμός» που προκάλεσε τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας.

Η σιδηροδρομική γραμμή αποκλείστηκε προσωρινά, έως ότου απομακρυνθούν τα βαγόνια.

Είναι ο δεύτερος εκτροχιασμός εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στην ίδια περιοχή με διαφορά ενός 24ώρου. Χθες Δευτέρα, εκτροχιάστηκε άλλη μια αμαξοστοιχία που μετέφερε εμπορεύματα, ανάμεσα στις πόλεις Μπριάνσκ και Ουνέτσα, χωρίς να προκληθούν θύματα. Οι περιφερειακές αρχές είχαν αποδώσει το ατύχημα σε βομβιστική επίθεση.

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, έχουν αναφερθεί δολιοφθορές σε στρατιωτικές βάσεις, κέντρα στρατολογίας και σιδηροδρομικές γραμμές της Ρωσίας.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.