Skip to main content

Στο στόχαστρο του Μεντβέντεφ (και) το… Twitter

«Το χρησιμοποιήσαμε αρκετά κυνικά για να προωθήσουμε τους προπαγανδιστικούς μας στόχους».

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες και πολεμοχαρείς τοποθετήσεις του που συχνά προκαλούν έντονο σχολιασμό και αντιδράσεις.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Μεντβέντεφ εκφράστηκε κατά του Twitter, επειδή η πλατφόρμα αφαίρεσε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του.«Περιέργως, μπορούμε χωρίς Twitter. Άλλωστε, πρόκειται απλώς για ένα ξένο κοινωνικό δίκτυο που λειτουργεί προς τα συμφέροντα του αμερικανικού κατεστημένου. Το χρησιμοποιήσαμε αρκετά κυνικά για να προωθήσουμε τους προπαγανδιστικούς μας στόχους», είπε.

Στο μήνυμά του προειδοποίησε επίσης για ένα ευρύ φάσμα στόχων εκτός Ρωσίας. «Το κύριο καθήκον μας είναι τελείως διαφορετικό: να επιφέρουμε μια καταστροφική ήττα σε όλους τους εχθρούς – τους Ουκροναζί, τις ΗΠΑ, τα τσιράκια τους στο ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της ποταπής Πολωνίας, και άλλων δυτικών», συνέχισε.

«Πρέπει επιτέλους να επιστρέψουμε όλα τα εδάφη μας. Προστατέψτε για πάντα όλους τους ανθρώπους μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό», κατέληξε.