Skip to main content

Τέξας: Πυροβολισμοί κατά δύο μαζορετών- Σύλληψη ενός υπόπτου

EPA/CAROLINE BREHMAN

Επειδή η μία άνοιξε την πόρτα λανθασμένου αυτοκινήτου

Πυρά δέχτηκαν δύο έφηβες μαζορέτες, αφότου η μία πέρασε το όχημα του υπόπτου για δικό της σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ κοντά στην πρωτεύουσα του Τέξας. Σημειώνεται ότι αυτό είναι το τρίτο περιστατικό αυτή την εβδομάδα, στο οποίο νέοι άνθρωποι δέχονται πυροβολισμούς.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Pedro Tello Rodriguez Jr. 25 ετών, τον άνδρα που λένε ότι πυροβόλησε τις δύο έφηβες. Τέθηκε υπό κράτηση νωρίς το πρωί της Τρίτης, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Έλγιν σε δελτίο τύπου αργότερα το πρωί.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ βρήκαν δύο άτομα σε ένα όχημα που είχαν χτυπηθεί από σφαίρες, ανέφερε η αστυνομία, επικαλούμενη προκαταρκτικές αναφορές.

Η μία με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η άλλη δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Η τελευταία κοπέλα είχε βγει από το αυτοκίνητο μιας φίλης της και άνοιξε την πόρτα ενός οχήματος που νόμιζε ότι ήταν δικό της, αλλά βρήκε έναν άνδρα να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, σύμφωνα με το CNN.

Η Χέδερ Ροθ είπε ότι προσπαθούσε να ζητήσει συγγνώμη από τον άνδρα όταν αυτός βγήκε από την πόρτα του συνοδηγού. «Απλά σήκωσε τα χέρια του ψηλά και μετά έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον όλων μας», είπε η Ροθ, παλεύοντας με τα δάκρυα.

naftemporiki.gr