Skip to main content

Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε

REUTERS/Ricardo Arduengo

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι δέχεται επίσης τακτικά απειλές για τη ζωή της

Στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά την απαγγελία κατηγοριών στον Ντόναλντ Τραμπ, η Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε ότι ενώ θέλει ο πρώην πρόεδρος να «λογοδοτήσει», δεν πιστεύει ότι πρέπει να πάει στη φυλακή.

«Δεν νομίζω ότι τα εγκλήματά του εναντίον μου αξίζουν φυλάκιση. Θεωρώ ότι για άλλα πράγματα που έχει κάνει, πρέπει να κριθεί ένοχος», δήλωσε η 44χρονη Ντάνιελς σε συνέντευξή της στον Πίερς Μόργκαν του Fox Nation που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Σε μια συνέντευξη 1,5 ώρας η Ντάνιελς ευχαρίστησε τον κόσμο για την «αγάπη και την υποστήριξη» σε ένα tweet, λέγοντας ότι το τμήμα «έβαλε τέλος στην παραπληροφόρηση».

Όταν ρωτήθηκε από τον Μόργκαν πώς ένιωσε που είδε τον Τραμπ να εμφανίζεται στο δικαστήριο, η Ντάνιελς είπε ότι ήταν «σοκαρισμένη». «Νόμιζα ότι θα τη γλίτωνε χωρίς να είναι υπόλογος», είπε.

«Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε – δεν είναι πλέον κάποιος που δεν μπορείς να αγγίξεις», είπε. «Κανείς δεν πρέπει να είναι έτσι, αδύνατον να τον πειράξει κάποιος, δεν έχει σημασία ποια είναι η δουλειά σου – είτε είσαι πρόεδρος – πρέπει να είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου».

Η Ντάνιελς, η οποία ανέβαλε τη συνέντευξη που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη εβδομάδα επικαλούμενη «ανησυχίες για την ασφάλεια», δήλωσε ότι δέχεται επίσης τακτικά απειλές. Είπε στον Μόργκαν ότι ένα στα δέκα μηνύματα που λαμβάνει τώρα είναι απειλές θανάτου και ότι ο τόνος έχει γίνει όλο και πιο βίαιος.

«Είναι σαν βομβιστές αυτοκτονίας», είπε. «Στα βάθη της ψυχής τους, αισθάνονται ότι κάνουν το σωστό».

naftemporiki.gr

Διαβάστε

Ντόναλντ Τραμπ: Η δίωξη τον φέρνει πιο κοντά στη διεκδίκηση της προεδρίας