Ο βασιλιάς Κάρολος Γ‘ και η σύζυγός του Καμίλα έφτασαν σήμερα στο Βερολίνο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη -την πρώτη στο εξωτερικό, πριν από τη στέψη του στις 6 Μαΐου.
Το αεροσκάφος που μετέφερε το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας προσγειώθηκε στο στρατιωτικό τμήμα του αεροδρομίου του Βερολίνου-Βρανδεμβούργου στις 15.00 (ώρα Ελλάδος), όπου τους υποδέχτηκε τιμητικό άγημα.

Τον βασιλιά Κάρολο και τη σύζυγό του υποδέχθηκε λίγο αργότερα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ Στη συνέχεια ο Γερμανός πρόεδρος και η σύζυγός του Ελγκε θα παραθέσουν επίσημο δείπνο προς τιμή του Βρετανικού βασιλικού στο Bellevue Palace , την επίσημη προεδρική κατοικία.
Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς θα συναντηθεί αύριο με τον Βρετανό μονάρχη. Στη διάρκεια της επίσκεψης ,το βασιλικό ζεύγος θα επισκεφθεί μια βιολογική φάρμα και την Παρασκευή θα μεταβεί στο Αμβούργο.
Ο Κάρολος, ως διάδοχος του θρόνου, είχε επισκεφθεί επίσημα τη Γερμανία περίπου 30 φορές.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












