Skip to main content

Τετραμερή σύνοδο με τους ΥΠΕΞ Τουρκίας, Ιράν και Συρίας οργανώνει η Ρωσία

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι υπουργοί Άμυνας της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Συρίας είχαν συνομιλίες στη Μόσχα σχετικά με τη συριακή κρίση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαβουλεύσεις με σκοπό να οργανωθεί σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας, της Τουρκίας, του Ιράν και της Συρίας, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Μιχαήλ Μπογκντάνοφ στο TASS.

«Στην ατζέντα βρίσκεται τώρα η οργάνωση συνάντηση των επικεφαλής των υπουργείων Εξωτερικών σε τετραμερή βάση», είπε ο κ. Μπογκντάνοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι υπουργοί Άμυνας της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Συρίας είχαν συνομιλίες στη Μόσχα σχετικά με τη συριακή κρίση.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.