Skip to main content

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Τα περισσότερα όπλα, δεν φέρνουν την ειρήνη»

Χώρες της Δύσης έχουν προσφέρει στην Ουκρανία στρατιωτική βοήθεια αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«H ωμή πραγματικότητα αποδεικνύει περίτρανα ότι η αποστολή όπλων δεν θα φέρει ειρήνη», επεσήμανε ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Κίνας στα Ηνωμένα Έθνη, Ντάι Μπινγκ στην Γενική Συνέλευση.

«Ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά, επιδεινώνονται οι εντάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Χώρες της Δύσης έχουν προσφέρει στην Ουκρανία στρατιωτική βοήθεια αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ έχουν κατηγορήσει την Κίνα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να προμηθεύσει την Ρωσία με όπλα και προειδοποίησαν το Πεκίνο να μην προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.