Ολοκλήρωσαν με επιτυχία οι αμερικανικές αρχές τις προσπάθειες ανάκτησης των συντριμμιών του κινέζικου μπαλονιού που καταρρίφθηκε στις 4 Φεβρουαρίου στα ανοιχτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας, ανέφερε σήμερα ο αμερικανικός στρατός.
Τα τελευταία συντρίμμια που ανασύρθηκαν από τη θάλασσα θα μεταφερθούν στο Εργαστήριο της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI) στη Βιρτζίνια, όπως έγινε και με τα προηγούμενα.
«Τα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού και της Ακτοφυλακής αποχώρησαν από την περιοχή. Η εναέρια και θαλάσσια περίμετρος ασφαλείας έχει αρθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Βόρεια Διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












