Skip to main content

«Αποφάσισα να πέσω στον Ροδανό ποταμό»: Το απονενοημένο βήμα ενός Ιρανού

Φωτ. αρχείου.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο ο Ιρανός εντοπίστηκε πνιγμένος αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στον Ροδανό ποταμό στη Λυών έπεσε ένας Ιρανός την Δευτέρα, ο οποίος αυτοκτόνησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στη χώρα του.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Ιρανός ανέφερε: «Όταν δείτε αυτό το βίντεο, θα είμαι νεκρός». Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο ο Ιρανός εντοπίστηκε πνιγμένος αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι το Ιράν συγκλονίζεται από κύμα διαδηλώσεων εδώ και τρεις μήνες, ύστερα από τον θάνατο της Μαχσά Αμινί. Οι διαδηλώσεις αυτές έχουν αποκτήσει έντονο αντικυβερνητικό χαρακτήρα.

https://www.instagram.com/tv/Cmo6b2dKEFc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

«Η αστυνομία επιτίθεται σε ανθρώπους, χάσαμε πολλούς γιους και κόρες, κάτι πρέπει να κάνουμε», σημείωσε στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media ο Ιρανός. «Αποφάσισα να αυτοκτονήσω πέφτοντας στον Ροδανό ποταμό (…) για να δείξω ότι εμείς, οι Ιρανοί, είμαστε πολύ κουρασμένοι από αυτή την κατάσταση», ανέφερε.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.