Skip to main content

Γαλλία: Νεκρός 14χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε επεισόδια Γάλλων – Μαροκινών

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Επεισόδια ξέσπασαν στο Μονπελιέ μετά τον αγώνα Γαλλίας - Μαρόκου. Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 14χρονο παιδί.

Τραγωδία μετά το τέλος του αγώνα Γαλλία – Μαρόκο στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Οι αρχές της γαλλικής πόλης Μονπελιέ επιβεβαίωσαν σήμερα το πρωί, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ότι ένα νεαρό αγόρι σκοτώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε. Δεν ανέφεραν την ηλικία του ή άλλο στοιχείο για την ταυτότητά του, αλλά τοπικά μέσα μεταδίδουν πως ήταν Μαροκινός και μόλις 14 ετών.

«Ένα νεαρό αγόρι χτυπήθηκε βίαια το απόγευμα της Τετάρτης στο Μονπελιέ από έναν οδηγό μετά τον ημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την περίθαλψη. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του» αναφέρουν στην ανακοίνωση και προσθέτουν: «Το όχημα βρέθηκε κοντά στο σημείο του ατυχήματος Η αστυνομική έρευνα προχωρά με ταχείς ρυθμούς υπό τις οδηγίες της εισαγγελίας».

Στα social media κυκλοφόρησαν βίντεο που δείχνουν ένα αυτοκίνητο να παρασύρει ανθρώπους.

Τοπικά μέσα μετέδωσαν πληροφορίες, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με τις οποίες Μαροκινοί οπαδοί προσπάθησαν να κλέψουν μία σημαία, που εξείχε από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το νεαρό παιδί.

naftemporiki.gr