Skip to main content

Ουκρανία: Στο Ιζιούμ σήμερα ο Ζελένσκι – «Η σημαία μας κυματίζει ήδη στην πόλη»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετέβη σήμερα στο Ιζιούμ, την στρατηγικής σημασίας πόλη στην περιοχή του Χαρκόβου στην ανατολική Ουκρανία, στην πρώτη του επίσκεψη στις περιοχές που ανακατέλαβε ο ουκρανικός στρατός από τους Ρώσους κατά την αντεπίθεσή του αυτό τον μήνα.

Ο Ζελένσκι “συμμετείχε” στην τελετή έπαρσης της ουκρανικής σημαίας, ανέφερε στο Facebook η 25η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας.

“Η μπλε και κίτρινη σημαία μας κυματίζει ήδη πάνω από το Ιζιούμ”, έγραψε ο Ζελένσκι στον λογαριασμό του στο Telegrm, στον οποίο ανήρτησε και μια φωτογραφία του με στρατιωτικούς στην πόλη.

Στην τελετή συμμετείχε και η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Χάνα Μάλιαρ.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.