Skip to main content

Τεχεράνη: «Ο ίδιος ο Ρούσντι και οι υποστηρικτές του ευθύνονται για την επίθεση»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Σαλμάν Ρούσντι και οι υποστηρικτές του ευθύνονται για την επίθεση που έγινε την Παρασκευή στην πολιτεία της Νέας Υόρκης εναντίον του διάσημου συγγραφέα, ο οποίος μαχαιρώθηκε στη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής του, υποστήριξε σήμερα στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Νασέρ Καναανί.

«Η ελευθερία του λόγου δεν δικαιολογεί τις ύβρεις του Ρούσντι στα γραπτά του κατά της θρησκείας» δήλωσε ο Καναανί.

Το Ιράν δεν έχει άλλες πληροφορίες σχετικά με το δράστη της επίθεσης εναντίον του Ρούσντι, πέρα απ’ ό,τι έχει αναφερθεί από τα μέσα ενημέρωσης, πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.